kinderfeestje binnen

Vind je het leuk om op je verjaardag iets met je handen te maken, kies dan uit één van de volgende leuke workshops.

  • Robot; met als basis één of meerdere blokken hout maak je een fantasie robot,  eventueel met een echt werkend lampje. Wat kan die van jou?
  • Flipperkast; Op je flipperkast maak je echte flippers en een afschiet mechanisme. Welke hindernissen maak jij? Hoeveel punten kun je scoren?
  • Droomkamer; je eigen kamer in 3D ontwerpen en inrichten met hout, stof en allerlei andere leuke materialen! Voor oudere kinderen; maak een lampje in je kamer dat echt werkt.
  • (Speel)tuin; een eigen tuin ontwerpen met allerlei materialen, maar dan in het klein.
  • Schilderijtje; Je gaat je eigen stempels ontwerpen met foam, die je afdrukt met verf. Zo maak je zoveel mooie ansichtkaarten als je maar wilt. Je mooiste stempel druk je op hout af. Je maakt er een echt schilderijtje van.
  • Kunst; Je gaat een echt kunstwerk maken; een reliëf zoals van Karel Appel. Je werkt met stukjes hout op een houten onderplaat. Deze ga je beschilderen.
  • Braakballen uitpluizen; superleuke workshop. Je gaat braakballen van uilen uitpluizen. Je vindt echt kaakjes en wervels en ribbetjes van de diertjes die de uilen hebben gegeten. Deze mag je bekijken met een loep. Je kunt de gevonden botjes opplakken en mee naar huis nemen. Als je klaar bent mag je nog een origineel uiltje maken van restmateriaal.

Mail voor meer mogelijkheden. Combinaties van workshops op een feestje zijn ook mogelijk. Omdat meisjes en jongens nou eenmaal niet altijd hetzelfde leuk vinden.

De workshop kan gegeven worden in de binnenruimte van een speeltuin in Delft. Zo kunnen de kinderen die klaar zijn lekker buiten ravotten. Of het feestje kan bij je thuis gegeven worden.

Bij het boeken van een feestje gaat u akkoord met de voorwaarden.