voorwaarden

feestjes

De ouders/verzorgers van de jarigen (minstens één daarvan) gaan mee met het feestje. Ze zorgen zelf voor eten en drinken.

Mocht het heel erg slecht weer zijn  kan het feestje tot op de dag zelf kosteloos annuleren. Vanaf code oranje wordt het echt gevaarlijk en lasten wij het feestje zelf af. De codes worden meestal vanaf twee dagen van tevoren gegeven.

Mocht degene die het feestje begeleidt ziek worden, dan wordt het feestje geannuleerd of wordt geprobeerd het feestje te verplaatsen.

betaling

Voor deelname aan een workshop of feestje krijgt u een factuur, die betaald dient te worden via het vermelde rekeningnummer .

aansprakelijkheid

Tijdens de workshops wordt gewerkt met onder andere lijm, klei en verf. Het is raadzaam oude kleding aan te trekken. Bij buitenfeestjes is het raadzaam dichte schoenen aan te trekken en een lange broek en lange mouwen. Dit in verband met ongedierte en brandnetels etc. in het bos en het verkleinen van de kans op verwonding. We werken bij alle workshops en feestjes met verschillende soorten gereedschap, zoals o.a. zaag, mes, boormachine. Deelname aan de workshops en feestjes is op eigen risico. Coolkits neemt geen aansprakelijkheid op zich voor ongelukken.

fotografie

Coolkits maakt soms foto’s tijdens de workshops. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, in brochures et cetera. Met inschrijving voor deelname aan workshops of  feestjes verklaart u zich hiermee akkoord. Indien u dit niet wenst, graag een email sturen om dit aan te geven.

wijzigingen

Er kunnen zich wijzigingen voordoen in programma, data en prijzen. Waar mogelijk wordt u hiervan tijdig op de hoogte gesteld.